Liverpool kaapt Assaidi voor neus van Ajax weg

16 augustus 2012, 19:43   Bijgewerkt: 16 augustus 2012, 20:04

Niet Ajax, maar Liverpool wordt de nieuwe werkgever van Oussama Assaidi. De 24-jarige vleugelaanvaller leek dichtbij een overstap van SC Heerenveen naar de Amsterdammers, maar baart opzien met een transfer naar de Engelse grootmacht. De international van Marokko moet nog wel medisch gekeurd worden in Engeland, zo melden The Reds donderdagavond op hun officiële website.

Assaidi liet woensdag nog weten nog altijd te hopen op een overstap naar Ajax, dat zich al enige tijd inspande om de vleugelspeler naar de hoofdstad te halen. "Ik wil niet naar het buitenland, maar bij mijn familie in Amsterdam blijven", sprak hij. "Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn wens om voor Ajax te voetballen en nog steeds hoop ik dat het doorgaat."

Assaidi, die in totaal 68 wedstrijden speelde voor Heerenveen en daarin twintig keer trefzeker was, heeft echter toch voor een buitenlands avontuur gekozen. Eerder greep Ajax al naast een ploeggenoot van de Marokkaan bij de Friezen, Luciano Narsingh, die de overstap maakte naar PSV.

Liverpool meldt dat Assaidi vanavond nog medisch gekeurd zal worden. Voor hoe lang de vleugelspeler zich aan de Premier League-club zal verbinden, is nog niet duidelijk. Ook over de hoogte van de transfersom wordt geen mededeling gedaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen