Rutten: "Janssen en Vitesse zijn er uit"

17 augustus 2012, 13:24

Vitesse en Theo Janssen zijn persoonlijk akkoord. Dat zei trainer Fred Rutten vrijdag op de website van de Arnhemse club in de aanloop naar de competitiewedstrijd bij PEC Zwolle (zaterdag). Alleen overeenstemming met Ajax, de werkgever van de middenvelder, is nog ver weg.

“Theo en Vitesse zijn er uit. Tussen de clubs gaat het stroperig. Het zou een enorme teleurstelling zijn voor Theo, voor mij en natuurlijk voor de supporters als het niet rond komt", aldus Rutten, die zijn selectie deze zomer alleen nog maar versterkt zag worden met Simon Cziommer (Red Bull Salzburg).

"Dat er nog geen versterkingen zijn baart mij wel zorgen, ja”, vervolgde Rutten. “Maar we hebben nog twee weken. Bij PSV kwamen ze vorig seizoen ook op het laatste moment. Het vertrouwen is groot dat het goed komt. Met dit kader is dezelfde prestatie als vorig seizoen weer knap."

Rutten heeft geen personele problemen voor het duel in Zwolle, dat op kunstgras wordt gespeeld. "Ik ben geen voorstander van kunstgras. We hebben er deze week niet speciaal op getraind. Alleen vandaag. Om de spelers toch even te laten wennen. Ik wil er geen thema van maken", sloot de tacticus af.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen