De Boer: "Competitie heeft hoogste prioriteit"

7 oktober 2012, 09:43

Voor Ajax-trainer Frank de Boer heeft de Nederlandse competitie de hoogste prioriteit. In het officiële programmaboekje Ajax Kick Off schrijft hij zondag in zijn column dat wat hem betreft de wedstrijd tegen FC Utrecht, die zondag in de ArenA gespeeld wordt, net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker is dan de wedstrijd tegen Real Madrid (4-1 verlies) afgelopen woensdag.

"We doen er alles aan om kampioen te worden en zo volgend seizoen ook weer mee te kunnen doen aan de UEFA Champions League. Met de weg die we zijn ingeslagen, proberen we elk jaar het gat met de absolute internationale top te verkleinen, zodat we met Ajax op den duur ook weer mee kunnen gaan doen om internationale prijzen. Maar zo ver is het nog niet", aldus De Boer.

Volgens de oefenmeester is het daarom van groot belang dat zondag FC Utrecht opnieuw aan de kant wordt gezet. "Tien dagen na de bekerwinst moeten we opnieuw aantonen dat we beter zijn dan FC Utrecht. Dan pakken we drie punten en blijven we bovenin meedraaien. Dankzij onze overwinning op FC Twente hebben we in elk geval de ranglijst weer een wat beter aanzien gegeven, maar we zijn er natuurlijk nog niet. Ik vond de wedstrijd tegen FC Twente eerlijk gezegd fantastisch."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen