De Boer: "Anders moeten omgaan met Mounir"

25 februari 2013, 08:33   Bijgewerkt: 25 februari 2013, 12:48

Frank de Boer vindt dat hij wellicht anders had moeten omgaan met Mounir El Hamdaoui. De twee leefden vrijwel vanaf de eerste dag dat De Boer hoofdtrainer werd bij Ajax in onmin en het leidde tot een onherstelbare breuk. El Hamdaoui verhuisde afgelopen zomer naar Fiorentina.

"Als ik hem persoonlijk had gekend, had ik beter van tevoren kunnen zeggen dat hij op de bank zou beginnen. En niet pas tijdens de bespreking", zegt De Boer tegen RTL7. "Dat was uiteindelijk beter geweest, want dan had je een hele hoop heisa kunnen voorkomen."

"In eerste instantie had ik daar niet voor gekozen om iedereen te laten merken dat niemand belangrijker is dan het team en dan Ajax", vervolgt De Boer, die het groepsproces niet in gevaar wilde brengen. "Dat is gewoon het allerbelangrijkste. Vooral voor de manier waarop wij willen spelen is dat verschrikkelijk belangrijk. Dan kan ik wel individuen in de ploeg hebben, maar we moeten wel binnen bepaalde kaders voetballen. En op een bepaald moment kon dat niet meer."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen