Van der Wiel: "Bij PSG relaxter dan bij Ajax"

16 maart 2013, 14:30

Gregory van der Wiel heeft het steeds meer naar zijn zin bij Paris Saint Germain. De vleugelverdediger kan in Frankrijk steeds vaker rekenen op een basisplaats en geniet ook van de sfeer bij zijn nieuwe club.

"Hier gaat men heel anders met elkaar om dan bij Ajax, heel warm", aldus Van der Wiel in het Algemeen Dagblad. "Bij Ajax heb je veel regels. Je moet op tijd komen. Half twaalf is half twaalf. Als je één minuut te laat komt krijg je meteen een boete. Hier is het juist heel relaxed. Bij Ajax moet je wachten tot iedereen zit bij het eten. Hier kom je gewoon om vijf over of tien over. We kijken lekker televisie bij het eten. Er hangt een volwassen sfeer."

"Iedereen kent zijn verantwoordelijkheid. Wie wil er nou niet met wereldsterren op het veld staan? En dan komt David Beckham er nog bij. Daar keek je vroeger als klein ventje tegenop, maar hij is zo rustig. Zo probeert hij je te helpen en heeft hij helemaal geen sterallures."

De grootste ster in Parijs is echter de Zweed Zlatan Ibrahimovic. "Hij is grappig en gek, luidruchtig en aanwezig. Hij is een grote speler die maar één ding wil: winnen. Op trainingen, met met spelletjes, daar doet hij alles voor. Hij scheldt je verrot in het veld als het moet, maar maakt ook grapjes."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen