Vd Wiel over titel Ajax: "Voelt ook als mijn schaal"

2 mei 2013, 08:12

Gregory van der Wiel vertrok eind augustus bij Ajax, maar beschouwt de naderende titel van de club ook een beetje als 'zijn' prijs. Dat zegt de rechtsback, die met zijn huidige club Paris Saint Germain eveneens op titelkoers ligt, in De Telegraaf.

Voordat hij naar Parijs vertrok, speelde Van der Wiel dit seizoen drie competitieduels voor Ajax. Hij scoorde één keer, namelijk in de thuiswedstrijd tegen AZ (2-2). "Ik heb dit seizoen maar drie wedstrijden voor Ajax gespeeld, maar toch voelt het ook wel als mijn schaal. Ajax is mijn club en zal dat altijd blijven", zegt de vleugelverdediger.

"Ik denk dat iedereen die nauw bij de club is betrokken – van de mensen die er werken tot de fans die elke week in het stadion zitten – het als ‘hun’ kampioenschap voelen. En het maakt niet uit of je één wedstrijd hebt gespeeld of allemaal. Kampioen word je met z’n allen en iedereen draagt zijn steentje daaraan bij", stelt hij.

Opvallend genoeg kan Van der Wiel met PSG ook komende zondag kampioen worden. "Het is natuurlijk geweldig als je twee keer kampioen wordt in één seizoen. En misschien ook nog op één dag", glundert de voormalig Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen