Spurs-middenvelder Carroll aangeboden aan Ajax

31 augustus 2013, 09:18

Gisteravond werd de transfer van Christian Eriksen naar Tottenham Hotspur beklonken. De Deen zal voor een bedrag van 13,5 miljoen euro naar Londen verkassen. Voor Ajax betekent het vertrek van Eriksen dat het veel kwaliteit op het middenveld verloren ziet gaan. The Spurs hebben daar eventueel een oplossing voor, aangezien zij middenvelder Tom Carroll aangeboden zouden hebben bij Ajax. De Engelse ploeg is bereid om Caroll te verhuren aan de Ajacieden, zo meldt The Daily Mail.

Naar verluidt was Premier League-club Crystal Palace ook geïnteresseerd in de diensten van de 21-jarige Engelsman, maar Ajax mengt zich wellicht dus in de strijd om de jongeling. De Amsterdammers konden de komst van Carroll betrekken in de Eriksen-deal, maar dit hebben ze bewust nog niet gedaan. De Spurs zijn zeer positief over de jongeling en zouden het van grote waarde vinden als Carroll ervaring op kan doen in Champions League verband.

Tottenham ziet voor Caroll absoluut een grote toekomst weggelegd bij de club uit Londen. De leiding van de club denkt dat het voor Caroll goed is om een jaar ervaring op te doen bij een andere club, alvorens hij uit kan groeien tot een eerste elftal speler.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen