Ajax weet Ola John niet los te weken bij Benfica

Ger
2 september 2013, 08:19

Ajax heeft een streep gezet door de nummer één op het lijstje met potentiële aanvallende versterkingen. De Amsterdammers wilden graag Ola John overnemen van Benfica, maar de Portugese club laat de vleugelspeler niet vertrekken. De kans bestaat dat Ajax gaat overschakelen naar oud-PSV'er Zakaria Labyad, die bij Sporting Lissabon onder contract staat.

Trainer Frank de Boer liet zondag optekenen dat Ajax bezig was met een Nederlandse vleugelaanvaller die in het buitenland speelt. Hij doelde op John, die niet zeker is van een basisplaats bij Benfica. In de ArenA zou hij zijn kansen op deelname aan WK in Brazilië levend kunnen houden. Ajax zette in op een huurovereenkomst met een optie tot koop, maar die constructie bleek niet te realiseren.

"Er is contact geweest, maar de deal gaat niet door. Benfica heeft het geblokkeerd vanwege twee zware blessures binnen de selectie", aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars in het AD. Het lijkt erop dat Ajax door deze ontwikkeling alsnog de intentie heeft om Labyad tijdelijk van Sporting over te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen