Ibrahimovic ondanks ruime achterstand hoopvol

9 september 2013, 07:30

Zweden moet in de laatste drie wedstrijden nog vol aan de bak om zich te plaatsen voor het WK 2014 in Brazilië. Duitsland heeft in Groep C een voorsprong van vijf punten. In de laatste speelronde ontmoeten beide landen elkaar.

Zlatan Ibrahimovic is hoopvol. "Voor mijn gevoel hebben we alles nog in eigen hand. Als we van Kazachstan en Oostenrijk winnen, zullen we wel eens zien hoe belangrijk die wedstrijd tegen Duitsland nog wordt", aldus de aanvoerder bij de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdag tegen Kazachstan.

De kans lijkt echter groot dat Duitsland al vóór de laatste speelronde geplaatst is. Als de Scandinaviërs tweede worden wacht hen een tweeluik tegen een andere nummer twee.

Bondscoach Erik Hamrén twijfelt er niet aan dat zijn ploeg zich ditmaal - na een mislukte campagne vier jaar geleden - wel voor het WK plaatst. "Naar mijn zin komen we te vaak op achterstand, maar mijn spelers maken me keer op keer trots door terug te komen, vooral vrijdag. Ik ben erg te spreken over hun wedstrijdmentaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen