Opties voor Groningen en Ajax op doelman Bizot

1 oktober 2013, 11:51   Bijgewerkt: 1 oktober 2013, 12:19

FC Groningen houdt de doelmanperikelen bij Ajax nauwlettend in de gaten. De club kocht Marco Bizot in 2012 voor 125.000 euro over van de Amsterdammers, maar Ajax heeft bij de verkoop een terugkoopregeling afgedwongen. Bovendien loopt het contract van de sluitpost komende zomer af.

De 22-jarige sluitpost is sinds afgelopen winter eerste keus bij de Trots van het Noorden, maar heeft geen idee waar zijn toekomst ligt. Hij heeft nog een tweejarige optie in het contract die Groningen kan lichten. "Ik heb nog niet met FC Groningen gesproken over mijn toekomst. Ik ben blij dat ik een kans heb gekregen. Binnenkort ga ik maar eens met mijn zaakwaarnemer om tafel", zei hij tegen VI.

Zelf zei Bizot vorige maand tegenover hetzelfde medium positief te zijn over zijn kwaliteiten. "Ik wil mezelf niet te kort doen. Ik vind dat ik niet veel onder doe voor veel andere keepers in de Eredivisie. Het is lastig om over jezelf te praten en te oordelen, maar ik denk dat ik me goed ontwikkel bij Groningen."

Bij Ajax raakte Kenneth Vermeer recent zijn basisplaats kwijt, wegens tegenvallende resultaten. Hij wordt vervangen door Jasper Cillessen, die tot dusver altijd tweede keus was. Daarnaast is ook doelman Mickey van der Hart nog actief bij de club, dus het is nog maar de vraag of Ajax de optie van Bizot willen lichten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen