Jong Ajax-trainer: "Een heel vervelende avond"

1 oktober 2013, 14:21

Jong Ajax verloor maandagavond met 2-3 van FC Volendam. Het beloftenelftal van de regerend landskampioen ging met een 2-0 voorsprong de rust in, maar stond uiteindelijk toch met lege handen. Trainer Alfons Groenendijk kon daar moeilijk tevreden mee zijn.

De coach zei na de wedstrijd tegen FOX Sports in de rust gewaarschuwd te hebben voor gemakzucht. "Dat mocht absoluut niet gebeuren. Maar we hielpen de tegenstander terug in de wedstrijd en dan verlies je uiteindelijk ook nog. Tel daar de blessure en de rode kaart van Fabian Sporkslede bij op en dan is het een heel vervelende avond."

Het arbitrale optreden kon de oefenmeester niet bekoren. "Ik weet niet wat er allemaal tegen hem geroepen is, maar hij vond het allemaal goed. Onbegrijpelijk. Maar daar wil ik het niet op schuiven. Dat zou goedkoop zijn, maar het viel me wel op", zei de beloftentrainer over scheidsrechter Richard Martens.

Toch ging Groenendijk nog even door tegenover de camera's. "Sporkslede kreeg rood, omdat heel Volendam daar om schreeuwde. Misschien ging het om de intentie waarmee hij het duel aanging, maar hij speelde de bal. Volendam riep de hele avond om kaarten. Misschien hadden wij dat ook moeten doen toen hun keeper na tien minuten hands maakte. Daar zijn ook regels voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen