Penalty's brengen Atletico zege, verlies Villarreal

31 oktober 2013, 21:53   Bijgewerkt: 1 november 2013, 00:09

Met dank aan twee rake strafschoppen heeft Atletico Madrid donderdag in de Spaanse Primera División afgerekend met laagvlieger Granada: 2-1.

Diego Costa zorgde in de eerste helft met zijn twaalfde doelpunt in elf wedstrijden voor de openingstreffer voor de Madrilenen. Een kwartier voor tijd zorgde David Villa voor een verdubbeling van de score.

Atletico eindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart voor verdediger Felipe Luiz. In blessuretijd maakte het thuisspelende Granada via Ighalo nog wel de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat om het de Spaanse nummer twee nog lastig te maken.

Villarreal slaagde er donderdag niet in het gat met nummer drie Real Madrid te verkleinen. De promovendus ging op eigen veld met 2-0 onderuit tegen Getafe, dat de tegenstander van donderdag tot op één punt genaderd is.

Aanvallers Marica en Sarabia zorgden voor de treffers van Getafe. Verdediger Iniguez van Villarreal moest al in de eerste helft inrukken met een rode kaart. De stand was op dat moment 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen