Van Aanholt: "Oranje heeft twee linksbacks nodig"

4 november 2013, 14:41

Patrick van Aanholt speelde een prima wedstrijd tegen Ajax, zaterdag. De Vitesse-verdediger deed op de linksbackpositie niet onder voor Daley Blind op dezelfde plek. Ligt het 'grote' Oranje dan in het verschiet voor de Chelsea-huurling? Hij droomt er in elk geval alvast van.

Op dit moment is Blind links achterin de onbetwiste eerste keus onder Louis van Gaal. Jetro Willems volgt, maar Van Aanholt hoopt zich in de kijker te spelen bij de bondscoach, zelfs al speelt hij niet altijd een hoofdrol in het huidige Vitesse. "In de ene wedstrijd ben ik wat nadrukkelijker aanwezig dan in de andere", zei hij tegen het Brabants Dagblad. "Maar dat zegt niets over of ik goed gespeeld heb."

Hij hoopt het goede spel voort te zetten, maar is vooralsnog al blij dat hij weer fit is. "Vanwege het EK met Jong Oranje had ik eigenlijk te kort vakantie. Dat brak me fysiek een beetje op." Nu alle fysieke ongemakken achter de rug zijn, ziet hij een kans op een zomer in Brazilië. "Oranje heeft twee linksbacks nodig in de selectie. En ik weet wat ik kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen