Goede gevoel De Boer weg na interlandperiode

21 november 2013, 08:14

Ajax stapte met een goed gevoel de interlandperiode in, na uitstekende wedstrijden tegen Celtic (1-0 winst) en NEC (0-3 winst). In de interlandperiode moest Ajax-coach Frank de Boer enkele internationals afstaan. De oefenmeester van de Ajacieden zag vervolgens dat Kolbeinn Sigthórsson en Siem de Jong geblesseerd terugkeerden van hun interlands.

De opgelopen blessures doen afbreuk aan het goede gevoel bij De Boer, zo geeft hij zelf aan: "Dat is wel weg, ja”. Nader onderzoek moet de precieze ernst van de blessures nog uitwijzen: "Vandaag gaan ze door de scan, maar we weten nu al dat we ze in elk geval de komende weken zullen moeten missen”, aldus De Boer volgens Telesport. Sigthórsson ondervindt hinder van een enkelblessure, De Jong van een hamstringkwetsuur.

Ajax bereidt zich voor op de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, van aanstaande zaterdag (20.45 uur). Het fysiek malheur dwingt De Boer tot improviseren. "In eerste instantie zal Danny Hoesen starten”, geeft de coach aan. "Maar ik weet dat Davy Klaassen die rol ook kan invullen. Ik heb hem tijdens oefenwedstrijden ook wel eens in de spits gehad. Bojan Krkic is eveneens een optie. Hij sluit volgende week volledig bij de groep aan. Heracles en FC Barcelona komen echter te vroeg”, zo stelt De Boer, die ziet dat de spoeling dunner wordt, maar dat Bojan dus weer op de goede weg terug is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen