Lukoki: "Ajax laten zien hoe goed ik ben geworden"

13 december 2013, 09:12

Jody Lukoki komt dit seizoen op huurbasis uit voor sc Cambuur. De vleugelaanvaller speelt aanstaande zondag (12.30 uur) tegen Ajax, de club die hem uitleent aan de ploeg uit Leeuwarden. Lukoki zag afgelopen woensdag dat Ajax het onderspit moest delven in het cruciale Champions League-duel met AC Milan en kijkt uit naar duel van zondag, tegen zijn eigenlijke werkgever.

In gesprek met AD Sportwereld vertelt Lukoki dat hij er van droomt om in een stadion als San Siro te spelen: “Daar had ik ook wel willen staan”, aldus Lukoki, die lyrisch is over het spel van Ajax: “Ik heb mooie wedstrijden voor Ajax gespeeld, ook in de Champions League. Ik geniet op dit moment van Ajax. Hoe ze spelen en wat ze bereiken. Ze zijn erg goed in vorm”, zegt de rappe vleugelaanvaller.

Lukoki is de rechtsbuiten van Cambuur en was woensdag daarom extra nieuwsgierig wie er de linksachterpositie zou bekleden bij Ajax: “Ik was benieuwd wie er linksback zou spelen, wie mijn directe tegenstander kan worden. Er zijn veel opties. Tegen ons speelt er misschien weer iemand anders. Het kan echt iedereen zijn. Blind of Ligeon. Die ken ik goed. Of Duarte, die ken ik wat minder”, zo stelt Lukoki, die in ieder geval zeer gretig is: “Ik wil Ajax laten zien hoe goed ik ben geworden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen