Cercle Brugge vergroot problemen Racing Genk

21 december 2013, 22:04

Racing Genk heeft het tij in de Belgische Pro League niet kunnen keren. De ploeg van trainer Mario Been ging zaterdag voor de vijfde keer in zes wedstrijden onderuit. Op bezoek bij middenmoter Cercle Brugge werd met 1-0 verloren.

Genk oogde in de openingsfase verre van scherp en dat strafte Cercle Brugge in de zestiende minuut af. Bart Buysse, oud-speler van FC Twente, opende de score op aangeven van Kristof D'Haene. Daarna leek Genk wel iets meer grip op de wedstrijd te krijgen, maar uiteindelijk bleef Cercle Brugge relatief eenvoudig op de been.

Genk staat met 35 punten op de vijfde plaats in de Pro League, op vijf punten van nummers drie Anderlecht en Club Brugge. Die teams komen later dit weekend bovendien nog in actie. Zulte Waregem had evenals Anderlecht en Club Brugge veertig punten, maar kwam thuis tegen Oostende niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Zulte Waregem kwam voor eigen publiek twee keer op achterstand tegen de middenmoter, maar Sven Kums (ex-SC Heerenveen) stelde een kwartier voor tijd toch het punt veilig voor Essevee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen