Messi kijkt al vooruit: "WK zit in ons hoofd"

20 januari 2014, 14:28

Lionel Messi zit nog middenin het seizoen met FC Barcelona, maar is ook al bezig met het wereldkampioenschap in Brazilië. De sterspeler van Barcelona en Argentinië wil eerst nog prijzen pakken met zijn club en daarna goed presteren op het WK.

"Hoewel er nog enkele maanden te gaan zijn en het nog ver weg lijkt, begint het WK voor we er erg in hebben", zegt Messi op de site van de FIFA. "Eerste staan er nog enkele grote uitdagingen op het programma. De Champions League, de titelstrijd en de Copa del Rey. We bekijken het stap voor stap, maar om eerlijk te zijn zit het WK al in ons hoofd", aldus de 26-jarige aanvaller.

Argentinië heeft op papier geen lastige poule met Iran, Nigeria en Bosnië-Herzegovina. "Iedereen heeft het erover dat het makkelijk gaat worden, maar op het WK zijn er geen slechte tegenstanders. Ook die landen verdienen het om er te staan. Maar het klopt dat we uitstekend in vorm zijn. We hebben een goede selectie en iedereen kan het goed met elkaar vinden", zegt Messi over de nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen