Ajax weer 'enkele weken' zonder Siem de Jong

20 januari 2014, 14:36

Siem de Jong moet ook de komende wedstrijden van Ajax missen. De multifunctionele aanvaller heeft 'enkele weken' nodig om te herstellen van de blessure die hij opliep tijdens de afsluitende training voor Ajax-PSV. Dat meldt zijn club. De Jong heeft een spier aan de binnenkant van zijn rechterbovenbeen verrekt.

Een mri-scan wees maandag uit dat er geen ernstige schade is aan de spier van De Jong. Als hij de spier had gescheurd, had de aanvoerder veel langer aan de kant gestaan. Wanneer De Jong vermoedelijk weer kan spelen, laat Ajax in het midden. Zeker is echter dat de komende wedstrijden tegen Feyenoord (beker) en promovendus Go Ahead Eagles (competitie) te vroeg komen. Het is al de derde keer dit seizoen dat de 24-jarige De Jong in de lappenmand beland is. Eerder kampte hij met een klaplong en een hamstringblessure.

Zonder De Jong won Ajax zondag in de Amsterdam ArenA met 1-0 van PSV. Kolbeinn Sigthórsson, de vervanger van De Jong in de punt van de aanval, maakte na rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen