Van der Heijden: "Nederlaag komt hard aan"

Ger
15 februari 2014, 22:59   Bijgewerkt: 18 februari 2014, 16:49

Vitesse wist ook op bezoek bij FC Twente geen einde te maken aan de reeks met slechte resultaten. In Enschede slikte de ploeg van trainer Peter Bosz de vijfde opeenvolgende nederlaag. Jan-Arie van der Heijden beseft dat het in Arnhem voorlopig niet meer over titelkansen gaat.

Door het verlies dreigt Vitesse deze speelronde het zicht op de koppositie definitief te verliezen. "Het zijn inderdaad dure punten. De nederlaag komt hard aan. We hadden veel van deze wedstrijd verwacht", zegt Van der Heijden tegenover de verzamelde pers, waaronder FCUpdate.nl. "Ik vond dat de eerste helft nog redelijk in balans was. Bij vlagen speelden we goed, al waren we de bal wel snel kwijt. Bovendien creëren we de laatste tijd minder kansen dan eerder dit seizoen."

"We moeten rustig blijven. Met de vuist op tafel slaan is niet nodig. Misschien moet het kwartje gewoon een keer onze kant op vallen. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat we niet over een lange adem beschikken", gist Van der Heijen. "Het is in ieder geval niet zo dat we onder de druk bezwijken. We hebben veel buitenlandse jongens in de selectie en die lezen de kranten met alle verhalen over de titelstrijd niet. Het is wel zo dat tegenstanders zich nu op ons instellen. Daar hebben we blijkbaar geen antwoord op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen