Kishna in Ajax-selectie, Serero en Boilesen ontbreken

19 februari 2014, 13:51

Ricardo Kishna zit in de wedstrijdselectie van Ajax voor het thuisduel van donderdag tegen Red Bull Salzburg. Het is voor het eerst dat de aanvaller (19) door trainer Frank de Boer in de wedstrijdselectie is opgenomen. Bij de Amsterdammers ontbreken Nicolai Boilesen (hamstring) en Thulani Serero (lies).

Dat bevestigde de Ajax-trainer op de persconferentie in aanloop naar het duel met de Oostenrijkers. "Kishna zit bij de selectie. Dat is een mooie beloning voor hem, gezien zijn verleden met blessures", aldus de oefenmeester, die weet dat er donderdag een sterke ploeg naar de ArenA komt. Salzburg won in de groepsfase van de Europa League alle wedstrijden en staat in de competitie op eenzame hoogte. "We hebben beelden gezien van Salzburg, we zullen ze zeker niet onderschatten. Ik ben onder de indruk van het spel van die ploeg. Het is een moeilijke loting, maar de druk ligt bij ons. Het is aan ons om daar goed mee om te gaan."

Siem de Jong zit ook bij de selectie voor de eerste confrontatie met Salzburg. "Tot nu toe is het een ongelukkig seizoen voor mij. Ik ben blij dat ik nu fit ben en ik hoop weer ritme op te doen", zei hij op het perspraatje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen