De Boer: "Feyenoord laatste weken goed en degelijk"

Ger
28 februari 2014, 13:16

Trainer Frank de Boer van Ajax verwacht niet dat Feyenoord zondag in staat is om het spel van Red Bull Salzburg te evenaren. De Oostenrijkse equipe bleek in de Europa League veel te sterk voor de Amsterdammers. Na het pak slaag voor eigen pubiek (0-3), ging Ajax donderdag ook in de return onderuit (3-1).

"Salzburg is een heel sterke tegenstander gebleken. We hebben terecht verloren", geeft De Boer toe tijdens het perspraatje in aanloop naar de competitiekraker tegen Feyenoord. De oud-international blijft de nederlagen in de knock-outfase van de Europa League als incidenten zien. "Zo'n wedstrijd als tegen Salzburg gaan we niet meemaken in de Eredivisie. Deze duels staan op zich. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een team zo veel druk kan zetten."

De Boer verwacht dan ook niet dat de uitschakeling zal doorwerken in de nationale competitie. "Tegen AZ hebben we bewezen ons goed op te kunnen richten", verwijst de oefenmeester naar de 4-0 zege van afgelopen zondag. Een makkelijke klus verwacht De Boer echter niet in Rotterdam. "Feyenoord speelt de laatste weken goed en degelijk. Het kan spannend worden, én mooi, én leuk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen