Newcastle met Nederlands trio; VdV op de bank

1 maart 2014, 15:43

Newcastle United treedt zaterdag in de uitwedstrijd bij Hull City aan met drie Nederlanders in het basiselftal. Doelman Tim Krul, middenvelder Vurnon Anita en spits Luuk de Jong staan allen aan de aftrap in Hull.

Mesut Özil zit zaterdag op de bank bij Arsenal. De spelmaker werd rust gegund tijdens de 4-1 zege op Sunderland van afgelopen weekeinde na zijn ongelukkige optreden tegen Bayern München in de Champions League, maar krijgt op bezoek bij Stoke City mogelijk weer speeltijd van manager Arsene Wenger. Bij de thuisclub staat linksachter Erik Pieters in de basis.

Ook bij Fulham staan er twee Nederlanders aan de aftrap. Doelman Maarten Stekelenburg en verdediger John Heitinga mogen starten van trainer Felix Magath. Nieuwkomer Kostas Mitroglu zit niet bij de selectie van de Cottagers.

In Duitsland neemt Rafael van der Vaart plaats op de bank bij Hamburger SV. De middenvelder is nog maar net hersteld van een enkelblessure. Voor Die Rothosen staat de Noord-Duitse derby bij Werder Bremen op het programma. Ouasim Bouy en Ola John zitten niet eens bij de selectie van trainer Mirko Slomka. Eljero Elia zit op de bank bij het thuisspelende Werder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen