Klaassen: "Zonder titel mislukt seizoen"

30 maart 2014, 11:12   Bijgewerkt: 30 maart 2014, 11:24

Davy Klaassen beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak bij Ajax. De middenvelder wil het jaar bekronen met de landstitel. "Natuurlijk is het een bijzonder jaar voor mij, maar zonder kampioenschap zou het alsnog een mislukt seizoen zijn", aldus Klaassen tegenover NU.nl.

Ajax speelde de afgelopen wedstrijden gelijk tegen respectievelijk SC Cambuur en NAC Breda. "In de vorige wedstrijden ontbrak de frisheid gewoon een beetje. Het scheelt ook dat Twente zich niet gaat ingraven en tegen dat soort ploegen spelen wij beter. Het is hun laatste kans, dus zij zullen alles op alles zetten, maar dat doen wij ook."

De 21-jarige Klaassen hoopt zijn seizoen te verlengen met deelname aan het WK. Hij maakte onlangs tegen Frankrijk zijn debuut en lijkt qua fitheid wel in de profielschets van bondscoach Louis van Gaal te passen. "Dat is mooi dan. Natuurlijk wil ik naar het WK, maar ik heb echt geen idee of dat gaat gebeuren. Ik moet het in de laatste wedstrijden nog laten zien, al denk ik nu nog niet aan dat toernooi. Het is met het oog op het WK inderdaad wel lekker dat ik veel wedstrijden achter elkaar aan kan."

Voor de eventuele reis naar Brazilië zal Klaassen nog zijn handtekening zetten onder een verbeterd contract bij Ajax, dat hem tot medio 2018 in plaats van 2016 aan de club bindt. "Het is echt bijna, alleen de handtekening ontbreekt nog en daar is geen haast bij. Er staat nog geen afspraak, maar het zal binnenkort wel gebeuren. Er zijn geen problemen mee hoor. Ik heb het naar mijn zin en Ajax wil met me door. Dat soort dingen lopen gewoon altijd even."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen