Supportersvereniging Vitesse steunt clubleiding

2 april 2014, 14:25

De bekritiseerde clubleiding van Vitesse kan rekenen op de steun van de Arnhemse supporters. In een verklaring op de eigen website laat de officiële supportersvereniging van Vitesse weten achter het beleid van onder meer technisch directeur Mohammed Allach en algemeen directeur Joost de Wit te staan.

De supportersvereniging laat weten dat het van de directie inzage gekregen heeft in de financiële situatie en de toekomstplannen van de club. "Plannen overtuigen supporters op voorhand nog niet, maar als deze koers wordt gerealiseerd, vervolgt Vitesse haar weg naar de top. Indien dit niet wordt gerealiseerd zullen wij de betrokken personen daar verantwoordelijk voor stellen", staat in een verklaring van de Arnhemse supporters.

"De SV roept de Vitesse-fans op zich niet gek te laten maken door de media. Supporters zijn Vitesse en staan achter onze club. Wij dragen dit uit en zullen ontwikkelingen actief volgen. De huidige 'huis op orde'-strategie van de directie heeft onze steun op voorwaarde dat de voorgenomen plannen worden waargemaakt."

De eerstvolgende wedstrijd van Vitesse is komende zondag, thuis tegen koploper Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen