De Boer twijfelt over toekomst Poulsen bij Ajax

3 april 2014, 11:28

Het is nog niet duidelijk of er komend seizoen ruimte in de Ajax-selectie is voor Christian Poulsen. Coach Frank de Boer is zeer tevreden over de Deense routinier, woensdag nog basisspeler in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, maar weet ook dat spelers uit de eigen opleiding staan te trappelen om zijn plek over te nemen.

"We denken na over de rol van Poulsen voor volgend seizoen. Die onderschatten we niet. Maar hij mag een jongere jongen niet in de weg staan", citeert Ajax de coach via de clubkanalen. "Het is een moeilijk verhaal. Poulsen is een fantastische jongen. Het is een afweging. Wat als je bijvoorbeeld Bazoer achter hand hebt."

Eén ding is volgens De Boer zeker: de inmiddels 34-jarige Poulsen is ondanks zijn leeftijd allesbehalve versleten. "Poulsen zorgt goed voor zichzelf en is topfit. Ik denk dat hij dolgraag elke wedstrijd wil spelen."

Ajax nam Poulsen in 2012 over van het Franse Évian Thonon Gaillard, zijn contract loopt komende zomer af. In het verleden stond de middenvelder onder contract bij onder meer Schalke 04, Sevilla en Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen