De Boer wil ondanks Hoesen en Zivkovic extra spits

4 april 2014, 08:22

Komende zomer keert niet alleen Danny Hoesen terug van PAOK Saloniki, maar komt ook FC Groningen-talent Richairo Zivkovic de gelederen van Ajax versterken. Desondanks wil coach Frank de Boer er nog een spits bij, zo laat hij weten in De Telegraaf.

"We willen nog een spits erbij, want normaal gesproken zal Siem de Jong vertrekken", geeft De Boer aan. Mocht de aanvoerder van Ajax wel blijven, dan wordt het aantrekken van een nieuwe spits minder urgent: "Als hij blijft, is het minder noodzakelijk. We zoeken eventueel nog een buitenspeler, maar voor de rest niet zo heel veel, hoor", zegt de keuzeheer van de Ajacieden, die er vooral op lijkt te hopen dat zijn selectie komende zomer intact blijft.

De Boer is namelijk zeer tevreden over de gang van zaken bij Ajax. De resultaten in de Eredivisie onderstrepen dit, aangezien de vierde landstitel op rij al zo goed als binnen is voor de Amsterdammers. "Wij zijn altijd overtuigd van onze werkwijze geweest. Natuurlijk kan het spel af en toe sprankelender, maar daar werken we keihard aan. We hebben niet de middelen om grote sterren aan te kopen. Dus zal je jonge spelers moeten inpassen, die soms een terugslag hebben. Maar we hebben altijd vertrouwen in de groep gehad", benadrukt De Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen