De Boer: "Wat moet ik Messi nog bijbrengen?"

Ger
4 april 2014, 16:57

Frank de Boer heeft nog maar eens benadrukt niet aan een vertrek bij Ajax te denken. De trainer, die met de Amsterdammers hard op weg is naar de vierde opeenvolgende landstitel, wil nog niet bij een buitenlandse club aan de slag gaan. Zelfs een aanbieding van zijn oud-werkgever FC Barcelona zal hij vermoedelijk afslaan.

"Die club past natuurlijk wel bij me, maar denk je nu echt dat ik spelers als Messi, Neymar, Iniesta, Xavi of Alves nog iets kan bijbrengen? Bij Barcelona ben je meer een people manager", aldus De Boer tegen het ANP. "Dan was het leuker geweest om in te gaan op een aanbod van Liverpool. Daar viel winst te boeken. Kijk maar waar Brendan Rodgers nu met die club staat."

De Boer zag twee jaar geleden nog af van een aanbod van Liverpool, terwijl hij ook een streep zette door een mogelijk avontuur bij Tottenham Hotspur. "Er is geen interesse en ik ben nog niet klaar bij Ajax. Ik verwacht dat ik volgend seizoen hier ook weer trainer ben want ik zie nog voldoende uitdagingen. Kampioen worden verveelt niet en opleiden en selecteren blijft hartstikke leuk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen