Serero en Moisander vraagtekens voor zondag

11 april 2014, 09:24

Ajax-coach Frank de Boer is nog in het ongewisse over de inzetbaarheid van Thulani Serero en Niklas Moisander in de eventuele kampioenswedstrijd tegen ADO Den Haag van komende zondag. De jarige Serero (24) sloot donderdag weer aan bij de groep, terwijl Moisander nog individueel aan de slag ging.

Serero moest de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Vitesse aan zich voorbij laten gaan vanwege een liesblessure. Moisander liep twee weken terug een knieblessure op. Naast de eventuele absentie van het tweetal zijn Ricardo van Rhijn en Daley Blind niet inzetbaar vanwege een schorsing. Zodoende is de kans aanwezig dat deze spelers niet in actie komen in de wedstrijd die Ajax het kampioenschap oplevert. Wint Ajax en morst Feyenoord op bezoek bij PSV, dan zijn de Amsterdammers definitief kampioen.

Door de afwezigheid van rechtsachter Van Rhijn lijkt Ruben Ligeon weer te mogen opdraven bij de Ajacieden: "Ik hoop dat ik mag starten. Er zijn nog wat trainingen, dus dan moet ik het laten zien. Het vertrouwen is er in elk geval", zegt de logische vervanger tegen AD Sportwereld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen