Ambitieus Vitesse: "In 2020 een stabiele topclub"

16 april 2014, 10:14

Joost de Wit heeft op een forum over het betaald voetbal in 2020 de hoge ambities van Vitesse uitgesproken. De directeur van de Arnhemmers denkt dat er tegen die tijd een stevige basis gelegd is om een stabiele topclub in Nederland te zijn. Dat meldt Omroep Gelderland.

"Ik denk dat wij dan een internationale jeugdopleiding hebben en een goed scoutingsapparaat. Een stevige basis om in 2020 een stabiele topclub in Nederland te zijn", kijkt De Wit vooruit richting het jaar 2020. "We hebben natuurlijk te maken met Financial Fairplay, maar we zijn bezig om kosten en inkomsten in balans te krijgen. Ik ga ervan uit dat dat in 2020 helemaal staat", geeft de directeur aan.

Het feit dat de groei van Vitesse teweeg wordt gebracht door geldschieters is volgens De Wit niet van negatieve invloed op het imago van de club: "Ik vind externe investeerders zeker niet negatief. Door een investeerder zijn wij een mooie club geworden, zeker als je ziet waar wij vandaan komen. Maar Vitesse moet wel van de Vitessenaren blijven en onze eigenaar geeft ons die ruimte ook. De invloed van de investeerder wordt overschat. Wij hebben methodes om het hart van de club te bewaken."

De toekomst ziet er voor Vitesse rooskleurig uit, herhaalt De Wit: "We hebben in 2020 een mooie basis en dat zal een rustiger beeld geven. Er zal altijd nog wel iets gebeuren, maar wel onder controle denk ik. Hollywood aan de Rijn in positieve zin", knipoogt de directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen