'Gerbrands binnenkort rond de tafel met clubleiding PSV'

18 april 2014, 08:48

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat bekend wordt dat Toon Gerbrands in dienst treedt bij PSV. De beleidsmaker is inmiddels officieel benaderd door de Eindhovense club, zo heeft hij bevestigd aan De Telegraaf. Bij PSV moet Gerbrands als algemeen directeur de opvolger worden van Tiny Sanders.

De 56-jarige Gerbrands is benaderd door Peter Swinkels, de voorzitter van de Raad van Commissarissen van PSV. Beide partijen gaat op korte termijn rond de tafel zitten voor een eerste gesprek, meldt de krant.

Gerbrands maakte onlangs bekend dat hij per 1 september vertrekt bij AZ. Die datum is van belang, want PSV hoopt al per 1 juli een nieuwe directeur aan te kunnen stellen. Dat is de datum waarop Sanders vertrekt.

In totaal heeft Gerbrands twaalf jaar gewerkt voor AZ, daarvoor was hij actief in het volleybal en schaatsen. "Bij mijn karakter past uitdaging en ontwikkeling. Ik voel zelf aan dat dit het moment is om deze moeilijke beslissing te nemen", zei afgelopen maandag over zijn vertrek uit Alkmaar. "Voor mijn gevoel kan ik meerdere kanten op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen