Jong PSV met Wijnaldum tegen Achilles '29

18 april 2014, 12:11

Jong PSV kan in de competitiewedstrijd tegen Achilles '29, vanavond (vrijdag) in Eindhoven, beschikken over de aanvoerder van het eerste elftal. Georginio Wijnaldum behoort tot de selectie, meldt de club. De aanvallende middenvelder wil na een lange blessureperiode wat wedstrijdritme opdoen.

Na een half jaar blessureleed maakte Wijnaldum vorige maand zijn rentree in het eerste van PSV. Hij speelde drie duels, waarvan twee als invaller. Afgelopen weekend, tegen Feyenoord, maakte hij voor het eerst de negentig minuten vol. Door een wedstrijd te spelen met de beloften hoopt de middenvelder in vorm te komen voor de laatste twee competitieduels, waarin PSV een Europa League-ticket hoopt veilig te stellen. Daarvoor moet het bij de eerste vier in de Eredivisie eindigen. Lukt dat niet, dan moet het deelnemen aan de play-offs.

Voordat hij geblesseerd raakte behoorde Wijnaldum tot de Oranje-selectie van bondscoach Louis van Gaal. Hij is nog altijd een kandidaat voor een plekje in de selectie voor het komende wereldkampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen