Ajax weert heel vak bij beoogde kampioenswedstrijd

24 april 2014, 13:47

Bij de beoogde kampioenswedstrijd van Ajax bij Heracles Almelo zullen de komende speelronde geen aanhangers van supportersgroep Vak 410 in het stadion zitten. Dat heeft de Amsterdamse club besloten naar aanleiding van de incidenten afgelopen weekend tijdens de verloren bekerfinale in de Kuip.

Aanvankelijk liet Ajax weten dat er ongeveer vierhonderd leden van Vak 410 niet welkom waren op de tribune in Almelo. Zij zaten afgelopen zondag in de buurt van de plekken waar tijdens de bekerfinale tegen PEC Zwolle het vuurwerk op het veld werd gegooid. Nu heeft de Amsterdamse club dus besloten om geen enkel lid van de supportersgroep toegang te geven tot het Polman Stadion.

Ajax heeft dit weekend aan een punt genoeg om zich voor de vierde keer op rij tot kampioen van de Eredivisie te kronen. Daarom is er veel interesse van de fans van de koploper om aanwezig te zijn bij het duel. Woensdag ging een delegatie van de harde kern van Ajax nog om tafel met de directie van Heracles. De supporters hebben toezeggingen gedaan over hun aanwezigheid in Almelo. Ze hebben toegezegd dat er zondag van vuurwerk of een veldbestorming geen sprake zal zijn.

Namens Ajax waren directeuren Edwin van der Sar, die zondag in de Kuip de supporters nog toesprak, en Jeroen Slob aanwezig bij de ontmoeting. De wedstrijd begint zondag, net als alle eredivisieduels, om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen