De Boer: "Tottenham bekijkt welke trainers haalbaar zijn"

Ger
30 april 2014, 09:29

Het is geen uitgemaakte zaak dat Frank de Boer na dit seizoen bij Tottenham Hotspur aan de slag gaat. Niet alleen moet de trainer van Ajax zelf nog beslissen of hij daadwerkelijk naar White Hart Lane wil vertrekken, ook heeft de Londense club meer kandidaten op het lijstje staan.

"Tottenham is zich gewoon aan het oriënteren welke trainers haalbaar zijn. En uiteindelijk zullen ze beslissen voor wie ze gaan", zegt De Boer in De Telegraaf. De oud-international zal na de laatste competitiewedstrijd van Ajax nadenken over een mogelijke overstap naar de huidige nummer zes in de Premier League. "Tottenham Hotspur moet met een fraai toekomstperspectief en een goede aanbieding komen om me tot een vertrek bij Ajax te verleiden."

De Boer beseft dat ook de clubs elkaar nog moeten vinden. "Ik heb een contract tot de zomer van 2017 en weet niet hoe Ajax zich opstelt. En dat Davy Klaassen en Joël Veltman een dringend verzoek aan me deden om niet te vertrekken, is het mooiste wat er is. Dat spelers graag willen dat je blijft. Natuurlijk is dat medebepalend in de beslissing die je neemt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen