Nuytinck vindt kampioenschap gevolg van trainerswissel

19 mei 2014, 10:58

John van den Brom werd dit seizoen ontheven uit zijn trainersfunctie bij Anderlecht en zag zijn opvolger Besnik Hasi zondag beslag leggen op de Belgische landstitel. Bram Nuytinck schrijft het grijpen van het landskampioenschap opvallend genoeg volledig op het conto van de nieuwe coach. Zodoende impliceert de Nederlander dat het vertrek van zijn landgenoot Van den Brom een goede zet was van de club uit Brussel.

"De ontlading is enorm. Iedereen had ons al afgeschreven en daarom is dit ook een enorm lekker gevoel. Wat mij betreft, heeft onze grote ommekeer alles te maken met Besnik Hasi. Hij verdient alle credits", zegt Nuytinck tegen de NOS. "Besnik heeft discipline en zoveel andere dingen teruggebracht", verduidelijkt de voormalig NEC'er.

Hasi sprak na het behalen van de landstitel uit dat het 'ook een beetje het kampioenschap van John van den Brom' was. "We mogen de ex-trainer niet vergeten, deze titel is ook voor hem." Van den Brom feliciteerde zijn voormalig werkgever via zijn Twitteraccount. "Anderlecht van harte, proficiat met behalen van de 33ste titel", schreef hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen