Frankrijk opent zeer sterk tegen agressief Honduras

15 juni 2014, 22:55

Frankrijk is, in tegenstelling tot vier jaar geleden, goed uit de startblokken gekomen op het WK. Les Bleus waren voetballend veel te sterk voor een hard en wild Honduras. Aan de hand van spits Karim Benzema werd er met 3-0 gewonnen.

Het was oud zeer dat de oud-middenvelder van de Spurs de das omdeed. Nou ja, 'oud' zeer, het ging om een situatie die zich na een halfuur in de wedstrijd voordeed. Palacios vond het nodig om bij een duel nog even twee, drie keer op de benen van Paul Pogba te staan. De Juventus-motor op het middenveld van Frankrijk was daar niet van gediend en maakte een trapbeweging, waarna er heel even een fikse ruzie ontstond tussen allerlei bemoeiende spelers. Beide heren hadden er met rood af gemoeten, maar kregen slechts een gele prent.

De Fransen beleefden uiteindelijk een prima start van het WK in Brazilië. En het feestje werd compleet nadat Benzema zijn tweede van de wedstrijd maakte. De 2-0 kwam op naam van doelman Valladares. De Madrileense aanvaller pegelde de bal uit een rebound spijkerhard in de bovenhoek. Zijn collega naast hem, talent Antoine Griezmann die de voorkeur kreeg boven Olivier Giroud, kon echter geen vuist maken en was vrijwel onzichtbaar. Maar de eerste drie punten voor Les Bleus zijn dus binnen na een simpele zege op een wild Honduras.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen