Feyenoord maakt afspraken met vijftal WK-gangers

8 juli 2014, 12:01

De prestaties van het Nederlands elftal in Brazilië bezorgen onze natie een trots en gelukkig gevoel, maar voor de clubs waar de WK-gangers onder contract staan zit er een keerzijde aan het succes van Oranje. Feyenoord, met vijf spelers hofleverancier van de Nederlandse ploeg, heeft inmiddels afspraken gemaakt met de WK-gangers, die een groot deel van de voorbereiding moeten missen en weinig rust hebben gehad.

Technisch directeur Martin van Geel en hoofdcoach Fred Rutten hebben afspraken gemaakt met Jordy Clasie, die deel uitmaakt van de WK-selectie van Oranje. Clasie zal zich, samen met Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Terence Kongolo, in de week voorafgaand aan het eerste duel in de derde voorronde van de Champions League (29 of 30 juli) melden bij de Rotterdamse club.

Zodoende zullen de internationals, los van het feit of ze dan nog onder contract staan in De Kuip, inzetbaar zijn in de CL-voorronde. Ter compensatie zullen de WK-gangers later in het seizoen vrij krijgen. De Open Dag (20 juli) laten ze in ieder geval verstek gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen