Lewandowski begint bij Bayern: "Batterij weer opgeladen"

Ger
9 juli 2014, 16:57

Robert Lewandowski is officieel door Bayern München gepresenteerd. De 25-jarige Poolse international vertrok na vier seizoenen bij rivaal Borussia Dortmund. In de Allianz Arena wil Lewandowski de komende jaren verder groeien.

De transfer werd al enkele maanden geleden beklonken, maar de officiële presentatie liet lang op zich wachten. Tussen de twee halve finales op het WK mocht Lewandowski dan eindelijk aantreden in München, waar hij een shirt met rugnummer 9 in ontvangst nam. "Ik voel me zeer goed. Ik heb een fijne vakantie achter de rug en mijn batterij is weer volledig opgeladen", aldus Lewandowski. "Nu begin ik aan een nieuw hoofdstuk. Ik was toe aan dit avontuur. Ik verwacht bij Bayern een volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten."

Sportief directeur Matthias Sammer is enthousiast over de spits. "We weten natuurlijk over welke kwaliteiten hij beschikt. Hij is uit het juiste hout gesneden, dat heeft hij bij Dortmund al bewezen. Maar hij krijgt eerst alle tijd om in München te acclimatiseren. We verwachten niet direct wonderen van hem."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen