Immers baalt van vertrek Pellè: "Koop je niet zomaar terug"

12 juli 2014, 09:49

Lex Immers betreurt het aanstaande vertrek van spits en topschutter Graziano Pellè. De aanvaller vertrekt zeer waarschijnlijk naar Southampton, waar hij weer gaat samenwerken met Ronald Koeman. Volgens Immers is het zeer lastig om een vervanger van de Italiaan te vinden.

"Het vertrek van Graziano is zeker een aderlating. Vijftig doelpunten in twee seizoenen koop je niet zomaar terug, welk bedrag je ook neerlegt", zegt Immers tegen RTV Rijnmond. De aanvallende middenvelder moet komend seizoen waarschijnlijk samenspelen met Mitchell te Vrede of Bas Dost. "Pellè en ik waren een goede tandem, maar in de wedstrijden dat hij geschorst was heb ik ook prima samen kunnen spelen met Mitchell. Dus wat dat betreft heb ik ook veel vertrouwen in hem."

Immers bereidt zich momenteel met Feyenoord voor op het nieuwe seizoen en ziet verbetering.  "Er zit vordering in", zegt hij. "Al zullen we nog wel wat stappen moeten maken, zeker met het oog op de mensen die straks nog zullen aansluiten. Voor ons is het nu zaak om te hopen op een gunstige loting voor de Champions League en daar klaar voor te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen