Van Geel: "Pellè heeft alle verwachtingen overtroffen"

12 juli 2014, 19:44

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, gunt Graziano Pellè zijn transfer naar Southampton. De 28-jarige Italiaanse spits tekende zaterdag een contract voor drie seizoenen bij de Engelse Premier League-club, waar Ronald Koeman sinds deze zomer trainer is.

Onder leiding van Koeman maakte Pellè in de afgelopen twee jaar vijftig Eredivisiegoals voor Feyenoord. "Graziano heeft twee jaar lang fantastisch gepresteerd bij Feyenoord", zegt Van Geel op de clubwebsite. "Met zijn prestaties heeft hij alle verwachtingen overtroffen, want die waren bij zijn komst in 2012 zeker niet bij iedereen hooggespannen. Vanaf de eerste dag heeft hij laten zien een meerwaarde te zijn voor het elftal."

"Graziano heeft zich in de afgelopen twee seizoenen bewezen als topscorer en als persoonlijkheid met een enorme winnaarsmentaliteit. Daarvoor zijn we hem dankbaar, zoals hij Feyenoord dankbaar is voor de kans die hij hier heeft gekregen. Zijn vertrek is in sportief opzicht een verlies voor de club, nu is het aan ons om wederom een geschikte aanvalsleider te vinden, als opvolger van achtereenvolgens John Guidetti en Graziano Pellè. Deze overstap is voor Graziano zelf een mooie kans om in een grote competitie als de Premier League te spelen. We wensen hem daar veel succes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen