Messi wil wereldtitel: "Onze droom is nog niet voorbij"

13 juli 2014, 13:03

In clubverband heeft Lionel Messi alles al in veelvoud gewonnen, maar met de nationale ploeg van Argentinië is de sterspeler van FC Barcelona minder succesvol. Een gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing is de enige aansprekende prijs die Messi en zijn landgenoten tot dusver in de wacht sleepten. Vanavond, om 21.00 uur Nederlandse tijd, kunnen alle teleurstellingen van de afgelopen jaren in één klap worden weggewerkt. Dan speelt Argentinië in het befaamde Maracana-stadion van Rio de Janeiro de WK-finale tegen Duitsland.

"Het wordt de belangrijkste wedstrijd in ons leven voor Argentinië", blikt Messi vooruit op de officiële website van de FIFA. "Mijn hoop en mijn dromen worden vervuld door het harde werk en de offers van een team, dat vanaf de eerste wedstrijd alles heeft gegeven."

Argentinië bereikte woensdag zijn eerste WK-finale in 24 jaar tijd, door Oranje in de halve eindstrijd na strafschoppen te verslaan. "We wisten dat het erin zat", vervolgt Messi. Hij bedankt de supporters. "Onze mensen, de Argentijnse bevolking, hebben ons zover gebracht. Maar onze droom is nog niet voorbij. We willen winnen van Duitsland en we zijn er klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen