Kishna verwacht veel van seizoen: "Belangrijke speler worden"

15 juli 2014, 10:57

Vol ambitie is Ricardo Kishna begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De 19-jarige aanvaller drukte afgelopen seizoen voor het eerst zijn neus tegen het venster bij Ajax en baarde opzien door als debutant een fraai doelpunt te maken tegen AZ, maar een vaste basisplaats wist hij nog niet te veroveren.

Dat moet komend jaar gebeuren, vindt Kishna. "Vorig seizoen mocht ik een paar keer proeven, een kijkje nemen. Nu ben ik er vanaf het begin bij en wil ik mij het hele seizoen laten zien. Dat is een wereld van verschil met vorig jaar. Natuurlijk was ik vorig jaar trots dat ik erbij kwam. Nu zijn de verwachtingen anders. Dat mag ook."

"Mijn eigen verwachting is ook anders. Er mag ook meer van mij gevraagd worden vind ik. Dat hoort erbij. Ik wil een belangrijke speler worden, veel wedstrijden spelen, doelpunten maken en assists geven vanaf de linksbuitenpositie; dat is mijn eerste positie. Voor Viktor Fischer is het zonde dat hij zo lang geblesseerd is, maar nu is daar een plekje vrij gekomen en moet ik mij laten zien", aldus de vleugelaanvaller op de website van Ajax.

Kishna wil van waarde zijn voor Ajax. ""Ik heb geen bepaald getal in mijn hoofd over hoeveel doelpunten ik zou moeten maken. In belangrijke wedstrijden, maar ook in kleine wedstrijden moet ik beslissend zijn. Ikzelf en de mensen die de duels kijken weten wanneer iemand belangrijk is. Dat moet er gewoon vanaf stralen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen