Klaassen: "Was na het zware seizoen echt helemaal op"

19 juli 2014, 09:33

Davy Klaassen behoorde tot de voorselectie van Oranje-bondscoach Louis van Gaal voor het WK in Brazilië. De 21-jarige middenvelder van Ajax overleefde de laatste schifting niet, maar dat lijkt hij geen ramp te vinden. Een beetje rust kwam hem niet slecht uit.

"Ik had het wel leuk gevonden om daar bij te zijn natuurlijk, maar eerlijk gezegd was ik na het zware seizoen echt helemaal op", zegt Klaassen op de officiële website van Ajax. "Met Jong Oranje merkte ik dat ook en kreeg ik weer wat last van mijn lies."

Ploeggenoten Daley Blind, Jasper Cillessen en Joël Veltman waren wel aanwezig op de mondiale titelstrijd. Klaassen: "Ik vond het wel geweldig hoe Daley en Jasper presteerden. Joël heeft natuurlijk minder gespeeld, maar in de speelminuten die hij maakte, deed hij goede dingen. Hun prestaties maakten mij trots als teamgenoot."

Rechtsback Ricardo van Rhijn verlengde deze week zijn contract bij Ajax en ook dat stemt Klaassen positief. "We willen met een vaste kern bij elkaar blijven. We willen het nationale succes natuurlijk voortzetten en proberen ook internationaal iets te betekenen. Dat lukt misschien door met elkaar te zeggen dat we Ajax niet na een jaar verlaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen