Dost wil wél naar Feyenoord; Wolfsburg toont zich stug

22 juli 2014, 16:00

Bas Dost wil toch naar Feyenoord. De bij VfL Wolfsburg overbodig geraakte spits zou eerder deze week aan het Duitse Kicker hebben aangegeven weinig te voelen voor een overstap, maar dat blijkt nu volledig bezijden de waarheid.

"Bas is heel enthousiast over Feyenoord", aldus zijn zaakwaarnemer Henk Nienhuis dinsdag in het AD. "De gesprekken met Feyenoord zijn juist heel positief geweest. We hebben een paar weken geleden in Zeist met Martin van Geel en Fred Rutten om de tafel gezeten. De laatste heeft toen heel duidelijk verteld wat zijn plannen zijn. Bas zou daarin uitstekend passen."

Dat Feyenoord financieel voor hem een stap terug is, neemt de oud-speler van Heracles Almelo en sc Heerenveen, wiens contract nog drie jaar doorloopt in Wolfsburg, voor lief. "Bas heeft juist aangegeven dat hij salaris wil inleveren. Hij vindt Feyenoord een fantastische club. Het is alleen afwachten wat VfL Wolfsburg wil. Zo hebben we het ook met elkaar afgesproken. Wolfsburg is al een paar maanden op zoek naar een nieuwe spits, maar het is de club nog steeds niet gelukt om iemand voor die positie te halen."

In Rotterdam wacht men ondertussen geduldig af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen