Feyenoord en Sociedad in evenwicht; Sporting klopt Achilles

23 juli 2014, 22:31   Bijgewerkt: 24 juli 2014, 08:12

Feyenoord heeft woensdag de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad niet weten te winnen. De ploeg van trainer Fred Rutten kwam tegen de Spaanse subtopper niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Mitchell Te Vrede nam vlak voor rust de enige Rotterdamse treffer voor zijn rekening in De Kuip. Xabi Prieto zorgde al na zeven minuten voor de 1-0 namens Sociedad. De middenvelder verraste doelman Erwin Mulder met een stiftje.

Jordy Clasie en Terence Kongolo begonnen op de bank bij Feyenoord, maar mochten een kwartier voor tijd invallen van Rutten. De twee internationals van het Nederlands elftal verschenen woensdag na een korte vakantie voor het eerst op het trainingsveld van de Rotterdammers. Khalid Boulahrouz maakte na een uur zijn debuut voor Feyenoord. Hij verving Joris Mathijsen. Wesley Verhoek haalde het einde van de wedstrijd niet. De vleugelaanvaller moest in de slotfase geblesseerd het veld verlaten na een tackle van Sociedad-spits Alfred Finnbogason.

Ruben Schaken ontbrak tegen Sociedad door een knieblessure, terwijl Stefan de Vrij nog van zijn vakantie geniet.

Achilles'29 had weinig in de melk te brokkelen tegen Sporting Lissabon. In Groesbeek verloor de Jupiler Leagueformatie kansloos met 5-2. Raja Boean en Van Steen tekenden voor de doelpunten namens Achilles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen