'Fantastisch voetballer' El Ghazi bij eerste elftal Ajax gehaald

24 juli 2014, 10:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Anwar El Ghazi krijgt definitief een kans bij het eerste elftal van Ajax. De 19-jarige aanvaller is, mede omdat Lesly de Sa op huurbasis vertrokken is naar Go Ahead Eagles, doorgeschoven naar de A-selectie. Dat laat hoofdcoach Frank de Boer weten op de website van de Amsterdamse club.

"Wij hebben Anwar gisteren verteld dat hij zich vanaf nu speler van de A-selectie mag noemen. Hij was ontzettend blij dat hij dit nu al heeft bereikt. Maar hij realiseert zich tegelijkertijd dat het nu pas begint. Dat hij een fantastische voetballer is met veel potentie weten we bij Ajax al een tijdje. Maar de afgelopen weken op trainingen en in de oefenwedstrijden heeft hij heel nadrukkelijk op de deur geklopt", verwijst De Boer naar de goals van El Ghazi in de afgelopen oefenpotjes. "Het gaat snel met hem en dat heeft hij zelf afgedwongen."

El Ghazi scoorde deze zomer al zes keer voor Ajax, verdeeld over de wedstrijden tegen SDC Putten (drie), SV Hönnepel (twee) en Real Sociedad (één). De aanvaller is afkomstig uit de jeugd van Sparta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen