PEC Zwolle wil ook JC Schaal: "Wordt een échte wedstrijd"

30 juli 2014, 15:29

PEC Zwolle hoopt komende zondag het kunstje van de bekerfinale te herhalen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De Blauwvingers legden na een opzienbarende 5-1 tegen Ajax beslag op de KNVB Beker en hopen de Ajacieden in de Amsterdam ArenA wederom de stuipen op het lijf te jagen.

Ron Jans, de coach van PEC Zwolle, denkt dat het duel in de omgeving van Zwolle meer leeft dan in de streek rond Amsterdam. "Voor ons zou winst toch net wat specialer zijn", sprak Jans tegen Voetbal International. "Zo vol is onze prijzenkast nog niet. Dit wordt een échte wedstrijd en Ajax zal toch wel revanche willen voor de bekerfinale. Het zal niet weer 5-1 worden, maar het zou wel erg leuk zijn als we Ajax opnieuw dwars kunnen zitten", zegt Jans.

"We staan er goed op, zeker onze defensieve organisatie is verbeterd", vervolgt Jans, die in de oefencampagne ongeslagen bleef met PEC Zwolle, dat onder meer van PAOK Saloniki en Hannover 96 (beiden 2-1) won. De keuzeheer van de Zwollenaren verwacht dat AZ-verdediger Thomas Lam (20) de gelederen komt versterken en hoopt dat Kamohelo Mokotjo en Diederik Boer in de Overijsselse hoofdstad blijven spelen: "Ik ben blij als het 1 september is en die twee nog steeds bij ons spelen."

 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen