Klaassen: "Het was beter dat ik niet meeging naar Brazilië"

2 augustus 2014, 12:43

Davy Klaassen zal even gebaald hebben, toen hij hoorde geen deel uit te maken van de WK-selectie van Nederland, maar eigenlijk vindt de Ajacied het een goede zaak. De middenvelder start nu fris en fruitig aan het nieuwe seizoen, dat Ajax zondag aftrapt tegen PEC Zwolle, in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

"Ik was helemaal leeg", stelt Klaassen in de regionale kranten van Wegener over het einde van vorig seizoen. "In de laatste wedstrijden voor de zomerstop kon ik niet meer alles in het hoogste tempo doen. Het ging net. Bij Oranje, waar ik afviel, niet meer. Ik deed mijn best, maar wist dat ik kapot was. De staf vond me er ook vermoeid uitzien", geeft de middenvelder van Ajax toe.

"Dat vond ik zelf ook", vervolgt Klaassen. "Het was daarom niet zo lastig me over de teleurstelling heen te zetten. Het zat er gewoon niet in. Voor mij was het beter dat ik niet meeging naar Brazilië", bekent het Ajax-talent. Hij heeft een duidelijk voor het nieuwe seizoen: "Nu wil ik meer betekenen en als het even kan nieuwe spelers mee laten voetballen, zoals ik me voorheen aan anderen kon optrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen