Clasie: "Goed gevoetbald, maar helaas niet gelukt"

6 augustus 2014, 21:45

Jordy Clasie toonde zich, ondanks de uitschakeling, positief over het spel van Feyenoord in de Champions League-return tegen Besiktas. De Rotterdammers verloren in Istanbul met 3-1, door drie doelpunten van Demba Ba. Maar het verschil tussen beide clubs was klein, vindt aanvoerder en Oranje-international Clasie.

Feyenoord begon aardig aan de wedstrijd, maar kwam na 28 minuten op achterstand. Demba Ba scoorde, na een fout van Sven van Beek aan de rechterkant van het veld. "We wisten dat Besiktas wachtte op die ene kans, dat ene foutje", zei Clasie na afloop van het duel in Turkije in gesprek met de NOS. "We waren zuinig, maar de eerste fout werd meteen afgestraft."

Tijdens de wedstrijd deed Feyenoord voetballend niet onder voor Besiktas, constateerde Clasie. "Alleen de eindpass was telkens net niet goed. Toch vond ik ons een stuk beter spelen dan vorige week, we zijn meer bij de goal gekomen. Maar de kleine dingen in de laatste fase gingen niet goed, dat moet beter bij ons."

"We hebben goed gevoetbald, maar bij dit soort clubs zijn counters dodelijk", vervolgt de middenvelder, die na rust uitviel met kramp. "Wat dat betreft is Besiktas verder dan wij, maar voetballend waren we niet minder."

Toch ligt Feyenoord eruit en kan de club een streep zetten door Champions League-deelname. Een plek in de groepsfase van de Europa League is nu nog het maximaal haalbare. Daar moet Feyenoord vol voor gaan, vindt Clasie. "We hebben een heel seizoen gespeeld voor Europees voetbal, dat is voor de hele club belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen