Depay als invaller belangrijk: "Ik wil altijd voetballen"

7 augustus 2014, 23:12

Memphis Depay maakte donderdagavond, voor het duel met de Oostenrijkse tweedeklasser St. Pölten in de derde voorronde van de Europa League, voor het eerst weer deel uit van de selectie van PSV. De aanvaller maakte met het Nederlands elftal furore op het WK en trok deze lijn meteen weer door bij de Eindhovense club. Koud in het veld schoot hij PSV op 1-2 en dankzij zijn inbreng kwam PSV in het ritme.

Depay beseft dat hij nog niet fit genoeg was om in de basisopstelling van PSV opgenomen te worden, maar toonde als invaller meteen zijn onschatbare waarde voor de Eindhovenaren aan: "Ik wil altijd voetballen, voor mij is het niet leuk om op de bank te zetten. Het is goed om te zien dat je medespelers je dan gelijk zoeken, daar ontstaat ook de goal uit en het gevaar", zegt de aanvaller op de website van zijn werkgever.

Cocu is blij dat Depay weer terug is. "Hij was nog niet fit om te beginnen, maar het is wel belangrijke dat hij minuten heeft kunnen maken net als Arias. We zijn op de goede weg, maar niet iedereen is nog zo fit als de rest", zegt de keuzeheer van PSV.

Depay gaf na de wedstrijd aan dat hij fit genoeg is om komende zondag te starten in de seizoensouverture tegen promovendus Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen