Clubs hoeven niet diep in de buidel te tasten voor Vermeer

11 augustus 2014, 09:26

Kenneth Vermeer is de afgelopen weken uitblinker bij Ajax. In de oefencampagne, met name tegen Benfica (1-0 winst), baarde de doelman opzien met zijn sterke prestaties, in de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-0) behoedde hij zijn team voor een ruimere nederlaag en tijdens de seizoensopening tegen Vitesse (4-1 winst) speelde Vermeer wederom een glansrol. Toch mag hij nog steeds vertrekken, voor een niet al te hoog bedrag.

Ajax heeft namelijk een prijskaartje van slechts één miljoen euro om de nek van Vermeer gehangen, zo meldt De Telegraaf. De Amsterdammers gunnen de sluitpost een mooie transfer en willen voorkomen dat hij zich weer, achter eerste doelman Jasper Cillessen, moet opvreten op de reservebank. Het is beter dat Vermeer via de voordeur vertrekt, vindt de club.

Ondanks het feit dat Vermeer al een tijdje op de nominatie staat om uit Amsterdam te vertrekken, werden er nog maar weinig clubs concreet voor de goalie. Veel clubs maakten hun interesse kenbaar aan zaakwaarnemer Winny Haatrecht, maar hier blijft het vooralsnog bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen